Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

Detta serveras på ReseCentrum!

Digitaliseringen och
syateljén flyttar

I slutet av oktober månad kommer digitaliseringen och syateljén med tillhörande butik att flytta från Gullänget till ”egna” fastigheter i Själevad och Ås. Fastigheten i Själevad/Myckling är ett flerfamiljshus i tre plan och där finns utrymme för ett 25-tal ”digitaliserare”.

Thomas Häggström, ansvarig för digitaliseringen. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Thomas Häggström, ansvarig för digitaliseringen. Foto: © Anders Byström

– Sammantaget skapar detta förutsättningar till ytterligare utvecklingsmöjligheter för  verksamhetsområdet digitalisering. Dessutom känns det mycket roligt med en egen tomt på 3000 kvadratmeter, vilket kan innebära att nya byggnader tillkommer! Flytten till fastigheten i Själevad/Myckling innebär också att undersökningarna för att starta nya verksamhetsområden kan påbörjas.

Den nya adressen för syateljén och butiken är Åsvägen 127. Fastigheten är belägen i söderläge och med en fantastisk utsikt över Veckefjärden.

Lotta Nilsson, ansvarig för syateljén och butiken. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Lotta Nilsson, ansvarig för syateljén och butiken. Foto: © Anders Byström

– Vi ska bedriva försäljning i bottenplan och produktionen av textilprodukter kommer att genomföras på andra våningen. Ett jättemysigt äldre hus med mycket själ och trivsel är viktiga grundstenar i ett kreativt arbete. Ser verkligen framemot att flytta till fastigheten i Ås. Förhoppningsvis är vi också klara med IVK:s Webbshop lagom till öppnandet den 1 november så att folk kan köpa våra egenhändigt tillverkade textilprodukter även på nätet.

För närvarande pågår ett intensivt arbete med att färdigställa de båda IVK-fastigheterna inför inflyttningen i Själevad/Myckling och Ås.

Rickard Molander och Sten Jonsson arbetar med att färdigställa den nya parkeringsplatsen i Själevad/Myckling. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Rickard Molander och Sten Jönsson arbetar med att färdigställa den nya parkeringsplatsen i Själevad/Myckling. Foto: © Anders Byström

Bertil Näslund och Ingemar Eriksson i full färd med att sätta panel på huset i Ås. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Bertil Näslund och Ingemar Eriksson i full färd med att sätta panel på huset i Ås. Foto: © Anders Byström

IVK'are till fasta jobb

206

  • Återförsäljare åt


  • Vi hjälper även till med tidtabeller för buss och tåg

  • Senaste inläggen

  • Nyhetsarkiv