Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

Föreningar hyr in vaktmästare och kanslipersonal från IVK

BK Örnen, FV Alpina, Ö-viks Curlingklubb och Järveds IF är föreningar som hyr in personal från IVK för att sköta sina anläggningar. Till detta ska läggas att curling-klubben även hyr in kanslipersonal för bokningsärenden och övrig administration.

Ove Sigvardsson, BK Örnen. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Ove Sigvardsson, BK Örnen. Foto: © Anders Byström

-Samarbetet med IVK präglas av att det är enkelt, smidigt och kostnadseffektivt, vilket förstås är oerhört viktigt för en mindre förening som i första hand bedriver verksamheten under sommarhalvåret.

Lennart Svensson, FV Alpina. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Lennart Svensson, FV Alpina. Foto: © Anders Byström

-För oss inom FV Alpina har det varit en jättebra lösning att hyra in personal från IVK. Vi är en förening med ett fåtal aktiva familjer samt en väldigt begränsad ekonomi där allt sköts ideellt. Att driva en skidanläggning som Åsbacken kräver bemanning för att vi ska kunna ha öppet för innevånarna i Örnsköldsvik. Detta har inte varit möjligt utan hjälp från IVK.

Börje Edin, Ö-viks Curlingklubb. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Börje Edin, Ö-viks Curlingklubb. Foto: © Anders Byström

-För oss som är en liten förening med en begränsad ekonomi är detta en perfekt lösning. Det kan inte bli bättre än såhär! Vi har arbetat efter denna modell under två säsonger och samarbetet med IVK har fungerat jättebra.

Leif Bergkvist, vaktmästare hos BK Örnen på sommarhalvåret och Järveds IF under vintern. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Leif Bergkvist, vaktmästare hos BK Örnen på sommarhalvåret och Järveds IF under vintern. Foto: © Anders Byström

-Arbetet som vaktmästare är mycket omväxlande. Naturligtvis ligger fokus på att de båda anläggningarna ska fungera på ett tillfredsställande sätt. Jag brinner mycket för ungdomarna och att deras idrottsutövande ska vara roligt. Övertygad om att ett starkt bidragande skäl till detta är välfungerande anläggningar. För mig personligen är det en idealisk lösning med BK Örnen på sommaren och Järveds IF på vintern eftersom jag bor på Dekarsön och har nära till båda anläggningarna.

Kommentarer är avstängda.

IVK:are till fasta jobb

194

  • Senaste inläggen

  • Nyhetsarkiv