Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

IVK övertar driften av
kiosken på Nolaskolan

Den 17 september öppnar kiosken på Nolaskolan sina luckor igen. IVK har fått uppdraget att genomföra projektet i samverkan med skolans ledning och elevrådet.

Avtalet mellan IVK och Nolaskolan gäller först och främst till årsskiftet. Därefter ska projektet utvärderas och om båda parter är nöjda med samarbetet ska ett nytt avtal skrivas för vårterminen.

Monika Johansson på Vårblomman Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Monika Johansson på Vårblomman. Foto: © Anders Byström

Monika Johansson, ansvarig från IVK:

– Jätttekul att vi fått förtroendet! Avtalet innebär också att ytterligare en IVK:are får möjlighet till anställning. Som bekant, arbetar vi alltid med fullt fokus på att hitta fasta jobb för våra deltagare. Dessutom innebär avtalet med Nolaskolan och den nya kioskverksamheten att andra liknande verksamheter kan bli aktuella för IVK i framtiden.

Elevrådsordförande på Nolaskolan Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Linnea Berggren, elevrådsordförande på Nolaskolan. Foto: © Anders Byström

Linnea Berggren, elevrådets ordförande säger:

– Jag och elevrådet anser att denna lösning känns fantastiskt bra. Speciellt när det gynnar båda parter så mycket som jag förstått att det faktiskt gör. Det gläder mig mycket att vara delaktig i att en person erhåller anställning. Dessutom hoppas jag att detta blir en långsiktig lösning och att avtalet kommer att förlängas. Tilläggas kan att vi har enats om att kioskens sortiment inledningsvis ska innefatta smörgåsar, toast, frukt, yoghurt, kakor, kaffe, läsk och godis.

Christer Joald på Nolaskolan Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Christer Joald, Tf Gymnasiechef på Nolaskolan. Foto: © Anders Byström

Christer Joald, gymnasiechef på Nolaskolan:

– Det känns jätteroligt att Nolas elevkiosk kommer igång igen. Kiosken har varit saknad av såväl elever som personal sedan den tvingades att stänga i våras. Nu har vi hittat en bra lösning tillsammans med IVK. Jag vet att IVK kommer att göra ett gott jobb tillsammans med oss för att öka trivseln på Nolaskolan.

Ett Svar på “IVK övertar driften av
kiosken på Nolaskolan”

  1. Jättebra! Viktigt att Nolaskolans kiosk kommer tillbaka. Men, varför inte anställa den förra kioskföreståndarinnan (Inger Karlsson från Bjästa). Hon hade varit den helt perfekta lösningen. Med hennes stora rutin från Noliakiosken hade allt varit löst. Dessutom till en förmånlig ekonomisk lösning.

IVK:are till fasta jobb

194

  • Senaste inläggen

  • Nyhetsarkiv