Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

IVK håller rent och snyggt i inre hamnen

Börje, arbetsledare för renhållningen i inre hamnen och tillsynen av husbils- och husvagnsparkeringen vid Fjällräven Center. Foto © Anders Byström på http://smartfix.se

Börje Tjärnström, arbetsledare för renhållningen i inre hamnen och tillsynen av husbils- och husvagnsparkeringen vid Fjällräven Center. Foto: © Smartfix

Under sommaren har IVK hållit snyggt i inre hamnen samt utfört lokalvården i dusch- och toalettutrymmena för båtfolket. Kultur och fritid är uppdragsgivare.

Arbetsledaren Börje säger:

-Vi har varit 5 man som jobbat i skift 7 dagar i veckan. Arbetspassen har utgjorts av ett morgonpass och ett eftermiddagspass. Förutom renhållningen i inre hamnen har också tillsynen av husbils- och husvagnsparkeringen vid Fjällräven Center ingått i uppdraget. Arbetslaget har fått jättemycket beröm av båtfolket och även från Ö-viksborna. Detta har också fått till följd att i och med att det är rent och snyggt i hamnen så är det betydligt färre som skräpar ner. I början av sommaren var det mycket mer skräp, flaskor och burkar mm. Det är det definitivt inte idag. Måste också tillägga att det varit jättekul att träffa så många trevliga båtmänniskor. Både från andra orter i landet och från andra länder. Flertalet av dessa har sagt att inre hamnen är kanon. Hit kommer vi gärna flera gånger, säger de. Kul för staden och kommunen, avslutar Börje!

– Vi, som ansvariga för Gästhamnen, kan bara hålla med Börje! IVK har gjort ett fantastiskt jobb med att hålla rent och snyggt i och runt gästhamnen och uppställningsplatsen för husbilar och husvagnar. Båtgäster, turister samt lokalbefolkningen har vid flertalet tillfällen berömt hur fint och snyggt vi har det och att servicehuset är väldigt rent och välskött. Vi är jättenöjda att vi fått hjälp av ett så härligt och glatt gäng som det från IVK, som varit väldigt noggranna och serviceminded, säger Jenny Svensson och Sune Westberg från Kultur- och fritidsavdelningen.

Kommentarer är avstängda.