Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

85:an Nilsson anställd!

Kjell Nilsson blir den 85:e deltagaren som går till en fast tjänst. Han kommer att anställas i IVK som arbetsledare med huvudansvar för fordons- och maskinparken.

Kjell har under många år arbetat som fordonsmekaniker. Under sina 2 år i IVK har han skruvat och fixat till det mesta i bilverkstaden. Kjells idoga arbete är en förutsättning för att organisationen ska kunna vara igång morgon, middag, kväll.

Utan tvekan blir Kjell en mycket viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av IVK.

Kjell Nilsson. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

Jag har bara jobbat på och hoppats att det skulle lösa sig med en fast tjänst så småningom. Idag är jag mycket glad och jättenöjd! Samtidigt vill jag skicka en signal inåt i organisationen och den lyder som följer: Kan jag som är 64 år få ett fast jobb så kan flera få det. Det är bara att kämpa på och aldrig ge upp! Foto: © Anders Byström

Ett Svar på “85:an Nilsson anställd!”

  1. Grattis Kjell 🙂