Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

Ivk deltar på ”Tillväxtnyckeln, en satsning på framtiden”

IVK deltog som enda sociala företag och presenterade en annorlunda bild av vägen till arbetslivet till de deltagare som fick möjlighet att få en första kontakt med arbetsgivare på Folkets park i Örnsköldsvik.

Intresset bland de som kom fram var stort och just nyckelordet individutveckling var något som fångade intresse bland åhörarna under den korta presentation varje arbetsgivare fick möjlighet att framföra för de samlade åhörarna! Ett flertal som sökte kontakt uppskattade att det fanns arbetsgivare som erbjöd praktikplatser eller arbetsträning och rehab med individen i fokus.

Ett Svar på “Ivk deltar på ”Tillväxtnyckeln, en satsning på framtiden””

  1. Kul med information om vad som händer

IVK:are till fasta jobb

194

  • Senaste inläggen

  • Nyhetsarkiv