Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

IVK på tredje plats i Tillväxtligan 2014!

En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet. Kriterierna är följande:

Företagen ska minst ha fem anställda, minst fem miljoner i omsättning och visa ett positivt resultat. Ha sunda finanser samt att tillväxten i huvudsak ska ha skett organiskt. Genom Tillväxtligan vill Almi i Västernorrland lyfta fram framgångsrika företag från länet och låta dem inspirera andra.

Thomas JohanssonFoto: © Anders Byström på Smartfix

 

Thomas Johansson VD för IVK Arbetsmarknadsparter AB säger:

– Naturligtvis är det jättekul med en tredjeplats! Mycket oväntat. Det bör noteras att två av de tre företagen i toppen på listan arbetar med att utveckla människor med målet att de ska kunna göra comeback i samhället. Helt enkelt, att man räknas. Både som människor och som arbetstagare. 

Peter Iwarsson

Peter Iwarsson

 

– Av de drygt 300 arbetssökande mellan 19- och 64 år och som förmedlats till IVK från Arbetsförmedlingen i Ö-vik har 153 personer gått till fasta jobb. Naturligtvis, är detta ett resultat som speglar det goda samarbetet mellan handläggarna på AF och vår verksamhet. Extra roligt att resultatet uppmärksammas och även premieras utanför kommunens gränser, avslutar verksamhetschefen Peter Iwarsson.

Kommentarer är avstängda.

IVK:are till fasta jobb

194

  • Senaste inläggen

  • Nyhetsarkiv