Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

IVK anställer 6 ungdomar!

Peter Iwarsson. Foto © Anders Byström på http://smartfix.se

Peter Iwarsson, verksamhetschef i IVK. Foto: © Smartfix

Arbetslösheten för ungdomar i regionen ligger på 28 procent.

Under en längre period har ledningen inom IVK funderat på hur man kunde vara med och påverka kurvan i positiv riktning. Framförallt har finansieringsfrågan varit en avgörande faktor. I samverkan med Arbetsförmedlingen har detta numera fått sin lösning vilket möjliggjort att 6 ungdomar erhåller månadslön från IVK.

– Vi har uppdrag från några av våra kunder som är speciellt anpassade för ungdomar. I mångt och mycket handlar det om utomhusarbete. Dessa uppdrag sträcker sig över hela året vilket möjliggör nyanställningarna ur ett ekonomiskt perspektiv. Naturligtvis är det mycket glädjande för oss att kunna vara med och skapa nya arbetstillfällen och samtidigt bidra till unga människors möjligheter att bygga en bättre och tryggare framtid. Skickar gärna stafettpinnen vidare till andra företag i regionen med uppmaningen att göra på samma sätt som IVK gjort, avslutar Peter Iwarsson.

Kommentarer är avstängda.

IVK:are till fasta jobb

194

  • Senaste inläggen

  • Nyhetsarkiv