Beställning av smörgåsar, fikabröd och mat: Åsa Edman, IVK Café & Catering, 0660 – 810 10

Ny ”galleria” i stan!

PeO i skogsbacken på Villagatan framför skogsarbetarna Anders och Anders. Foto © Anders Byström http://suzanders.se

PeO i skogsbacken på Villagatan framför skogsarbetarna Anders och Anders. Foto: © Anders Byström

PeO Moberg, operativ chef hos IVK: Jättekul att vi får möjlighet att samverka med en privat fastighetsägare som vill att vi genomför gallringsuppdrag inne i staden. Samtidigt innebär detta att vi får chansen att visa upp oss inför andra fastighetsägare som har samma problem.

Det är inte helt enkelt att ”plocka ner” träd i stadsmiljö på ett säkert sätt. Mycket som man måste ta hänsyn till vilket får till följd att det i många fall tar litet extra tid. Det är som i alla andra sammanhang, man måste göra ett bra jobb ifall det ska vara intressant för kunderna att anlita oss. Med andra ord, ”gallerian” är öppen för alla!

Ett Svar på “Ny ”galleria” i stan!”

  1. Verkligen kul att se hur många bra initiativ som IVK tar. Fick ju chansen att se ett antal för ett par månader sedan och följer med intresse utvecklingen. Många som går vidare till andra jobb och nya områden utvecklas inom IVK.
    Att gallra i stan ? Ja det är en utmaning som jag hoppas blir framgångsrikt. Lycka till!